0562 45 13 24
0562 45 13 24
Of WhatsApp ons: 06-23 64 15 26
  • Altijd gratis Wifi
  • Directe boeking is de beste prijs en voorwaarden voor u
  • In 2 minuten geboekt en bevestigd
vanaf Nu al vanaf €179/ €249 p.p.

Kerst-arrangement (3 of 4 daags)

De gezelligste dagen van het jaar zijn een unieke belevenis in ons hotel. Naast de extra gezellige entourage in ons restaurant verzorgen wij op Eerst Kerstdag een uitgebreid Kerstontbijt en bent u op 's avond van harte welkom tijdens ons speciale 6 gangen Kerstdiner. 

Vanaf €179/ €249 p.p.
vanaf Nu al vanaf 179 p.p.

Libelle Arrangement

Samen met de Libelle heeft Hotel Zeezicht een uniek arrangement samengesteld. Heerlijk 3 dagen uitwaaien met de luxe van allemaal leuke extra's. Boek snel, want het aantal kamers is beperkt.

Vanaf 179 p.p.
vanaf Nu al vanaf 119,- p.p.

Fiets arrangement

Ontdek de schoonheid van de natuur op Vlieland met dit fietsarrangement! Aan de hand van de fietsroute die is inbegrepen, komt u langs alle mooie plekjes op het eiland. Geniet van het Wad en maak kennis met het eindeloze strand van Vlieland. Kom helemaal tot rust op ons mooie eiland.

Vanaf 119,- p.p.
vanaf Nu al vanaf 139,- p.p.

Culinair arrangement

Nieuwsgierig naar de smaak van Vlieland? Wij hebben voor u drie verschillende restaurants geselecteerd om u kennis te laten maken met de diversiteit van de eilander restaurants: restaurant Zeezicht, Grand Café, De Oude Stoep en Gestrand. Alle op loopafstand van ons hotel. Het grote genieten kan beginnen.

Vanaf 139,- p.p.
vanaf Nu al vanaf 139,- p.p.

Wellness arrangement

In samenwerking met schoonheidssalon Zin aan Zee heeft hotel Zeezicht een heerlijk Verwen Wellness arrangement samengesteld. Lekker 3 dagen genieten van ons mooie hotel gecombineerd met de cadeaubon voor heerlijke relaxte behandelingen bij "Zin aan Zee".

Vanaf 139,- p.p.