0562 45 13 24
0562 45 13 24
Of WhatsApp ons: 06-23 64 15 26
  • Altijd gratis Wifi
  • Directe boeking is de beste prijs en voorwaarden voor u
  • In 2 minuten geboekt en bevestigd
vanaf Nu al vanaf 179 p.p.

Libelle Arrangement

Samen met de Libelle heeft Hotel Zeezicht een uniek arrangement samengesteld. Heerlijk 3 dagen uitwaaien met de luxe van allemaal leuke extra's. Boek snel, want het aantal kamers is beperkt.

Vanaf 179 p.p.
vanaf Nu al vanaf 119,- p.p.

Fiets arrangement

Ontdek de schoonheid van de natuur op Vlieland met dit fietsarrangement! Aan de hand van de fietsroute die is inbegrepen, komt u langs alle mooie plekjes op het eiland. Geniet van het Wad en maak kennis met het eindeloze strand van Vlieland. Kom helemaal tot rust op ons mooie eiland.

Vanaf 119,- p.p.
vanaf Nu al vanaf 139,- p.p.

Culinair arrangement

Nieuwsgierig naar de smaak van Vlieland? Wij hebben voor u drie verschillende restaurants geselecteerd om u kennis te laten maken met de diversiteit van de eilander restaurants: restaurant Zeezicht, Grand Café, De Oude Stoep en Gestrand. Alle op loopafstand van ons hotel. Het grote genieten kan beginnen.

Vanaf 139,- p.p.
vanaf Nu al vanaf 139,- p.p.

Wellness arrangement

In samenwerking met schoonheidssalon Zin aan Zee heeft hotel Zeezicht een heerlijk Verwen Wellness arrangement samengesteld. Lekker 3 dagen genieten van ons mooie hotel gecombineerd met de cadeaubon voor heerlijke relaxte behandelingen bij "Zin aan Zee".

Vanaf 139,- p.p.
vanaf Nu al vanaf 129 p.p.

Reünie Vlieland Arrangement

Ook in 2020 vindt er weer een gezellige reunie plaats op Vlieland voor leerlingen en personeel van het onderwijs op Vlieland door de jaren heen. Ook partners zijn van harte welkom. Maak er een gezellig weekend van met klasgenoten en oude bekenden. Speciaal voor de bezoeker van deze reunie heeft Hotel Zeezicht Vlieland een leuk arrangement samengesteld

De gehele zaterdag zijn er leuke activiteiten te doen. Zaterdagavond is er een gezellige feestavond in de Bolder met muziek, maar vooral veel gelegenheid om bij te praten en herinneringen op te halen.

Vanaf 129 p.p.
vanaf Nu al vanaf 139 p.p.

Voorjaarsarrangement

Vanaf 139 p.p.