0562 45 13 24
0562 45 13 24
Of WhatsApp ons: 06-23 64 15 26
  • Uitzicht over de Waddenzee
  • Bij online boeken krijgt u één dag gratis huurfiets
  • Sauna en schoonheidssalon
  • In 50 stappen van en naar de veerboot

Kamers

Slapen in een persoonlijk familiehotel met sfeervolle kamers en rustige omgeving. Hotel Zeezicht heeft 41 uniek ingerichte kamers. Ze verschillen van grootte, maar hebben allemaal een uniek uitzicht op de haven, Waddenzee, Vuurtoren of het pittoreske dorpje.

Een aantal kamers zijn bereikbaar met de lift. De kamers zijn modern, sfeervol en met veel liefde ingericht en van alle gemakken voorzien. In het slaapgedeelte van de hotelkamers staat een luxueuze tweepersoons boxspring en de badkamer heeft een heerlijke regendouche.

U kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant op de begane grond, bij mooi weer op het ruime terras.

Standaard kamer

De standaard kamer beschikt over een comfortabele twin boxspringbed, moderne badkamer, een flatscreen TV en goede connectie met onze gratis WiFi. 

Minimaal 20 m2 in oppervlakte

 

Vanaf 39,50 p.p. met ontbijt

Comfort kamer

De comfort kamers zijn eigentijds en ademen Vlieland. Nette sanitaire voorzieningen en deze kamers hebben uitzicht over het dorp of op de binnentuin. De oppervlakte is minimaal 22 m2.

Vanaf 44,50 p.p. met ontbijt

Comfort plus kamer

De comfortplus kamer is strak ingericht en heeft een vide. De kamer biedt hierdoor de mogelijkheid om boven of beneden te logeren. Vaak wordt de verdieping gebruikt voor de kids. Op beide verdiepingen is een flatscreen aanwezig. De oppervlakte van de kamer is minimaal 28 m2, inclusief vide.

Vanaf 44,50 p.p. met ontbijt

Premium kamer

De premium kamer is voorzien van een kleine uitbouw waardoor u bij de meeste kamers dag en nacht zicht heeft op onze unieke Waddenzee. 

Vanaf 49,50 p.p. met ontbijt

Zeezicht kamer met Frans balkon

De zeezicht kamer met balkon heeft een wijds uitzicht over onze Waddenzee. De kamers zijn gesitueerd aan de zuidzijde. Alle kamers hebben naast het zicht over het Wad aan de westkant ook zicht over het dorp.

Vanaf 54,50 p.p. met ontbijt

Zeezicht kamer met balkon

De zeezicht kamer met balkon heeft een wijds uitzicht over onze Waddenzee. De kamers zijn gesitueerd aan de zuidzijde en hebben een balkon of terras. Op Vlieland heeft u nergens zo’n uniek uitzicht. De oppervlakte van de kamer is minimaal 25 m2.

Vanaf 64,50 p.p. met ontbijt